Početna

Dobrodošli na zvanični sajt Prodaja Madjionicarskih Rekvizita, a ujedno i prvi online magic shop u Srbiji!
Ovde možete pronaći sve potrebne rekvizite za Vas, bilo da ste profesionalni mađioničar, dečiji animator, tražite savršen poklon za nekoga ili se samo bavite trikovima iz hobija.

Na sve naše rekvizite imate 2 godine garancije!

Za sve informacije i porudžbine, pozovite nas na

063 77 40 585

ili nam pišite na mail
prodaja@madjionicarskirekviziti.rs

SVE PROIZVODE IMAMO NA STANJU ODMAH
DOSTAVA JE ZA OKO 24h OD PORUDŽBINE

IMAMO SAMO ONLINE PRODAJU

SVE REKVIZITE MOŽETE POGLEDATI OVDE

NOVO:

[woo_product_slider id=“1578″]

Sigurni smo da ćete u našoj ONLINE PRODAVNICI naći savršene trikove prilagođene Vašim potrebama. Rekvizite možete pretraživati i po kategorijama, a ako ste početnik predlažemo neki od trikova za početnike. Takođe možete nas pronaći i na Facebook-u i tamo uživo razgovarati sa dežurnim mađioničarem.

Naš cilj je da budete potpuno zadovoljni, pa tako uz sve rekvizite dobijate detaljno video ili pisano objašnjenje, a uvek putem mejla nas možete pitati i za dodatno objašnjenje.

Ukoliko ste već kupili neke trikove kod nas, možete ostavljati utiske o trikovima u okviru svakog trika i na taj način pomoći ostalima da izaberu pravi trik za sebe!

ZA NAŠE STALNE KUPCE
Da li ste znali da možete ostvarivati SPECIJALNE POPUSTE ako prilikom kupovine napravite i nalog na našem sajtu?

Možeš napraviti svoj nalog i ostvarivati dodatne popuste! Ukoliko već imaš nalog, možeš se ulogovati ovde i upravljati svojim kupovinama, pogledati status tvoje porudžbine, kao i pogledati specijalne popuste samo za tebe. 🙂